Toevoegen van pagina's in BookWright

Geweldig! Je hebt nog meer pagina's gemaakt om in je boek te plaatsen.

Pagina's toevoegen aan je boek in BookWright:

Optie 1: Klik op Toevoegen/Invoegen in de bovenste menubalk en kies vervolgens Pagina('s) toevoegen. Geef vervolgens aan hoeveel pagina's moeten worden toegevoegd en waar in het boek ze geplaatst moeten worden.

Optie 2: Als je je in het menu Pagina's bevindt en op een miniatuurpagina aan links gaat staan, klik je op de rechtermuisknop en kies je Pagina('s) toevoegen. Zodra de nieuwe pagina's zijn toegevoegd, kun je ze herschikken door ze binnen de miniatuurweergave naar een nieuwe locatie te slepen.