Paginavullende lay-outs in BookWright

Wil je dat je afbeelding de gehele pagina bedekt? Kies dan voor een paginavullende lay-out.

Een paginavullende afbeelding is een afbeelding die de gehele pagina bedekt, dus helemaal tot de rand. Als je wilt dat je afbeelding in BookWright een dubbele pagina bedekt, zorg er dan voor dat hij tot de randen van de pagina reikt en niet slechts tot de roze stippellijn. De pagina’s hebben dan na het afdrukken geen ongewenste witte randen.

Hoe maak je een afbeelding paginavullend

1. Selecteer de juiste lay-out door deze op een pagina te slepen. De lay-outs voor een paginavullende afbeelding zijn helemaal grijs en te vinden onder Alle lay-outs.

2. Plaats je afbeelding zodanig dat deze tot de uiterste randen van de pagina reikt (dus niet slechts tot de roze stippellijn of het roze gebied).

3. Bekijk een voorbeeld van je boek door te klikken op Preview in de rechterbovenhoek van het scherm en controleer of je afbeelding helemaal tot aan de rand van de pagina loopt.