Kop- en voettekst toevoegen in BookWright

Het toevoegen van kop- en voettekst is heel eenvoudig in BookWright.

1. Klik op het Masters-pictogram. Je ziet nu een dubbele pagina in het achtergrondsjabloon. Deze fungeert als mastersjabloon. Alle wijzigingen die je op deze achtergrondpagina’s aanbrengt, worden op alle pagina’s van je boek toegepast.
  2. Klik op het tekstcontainerpictogram om zelf een tekstcontainer te tekenen.
  3. Teken een tekstcontainer voor de kop- of voettekst op een van de pagina’s en herhaal dit vervolgens op de andere pagina.
  4. Klik in de tekstcontainers die je net hebt gemaakt en voer kop-/voettekst in. Deze tekst verschijnt nu op iedere pagina van je boek.