Een Blurb boek creëren met foto’s van Flickr title

Om je Flickr foto’s te importeren voor je Blurb-boekproject, download en bewaar ze eerst op je bureaublad. Je kunt je fotobestanden downloaden vanuit je Flickr account door op de download icon te klikken in het album of fotobestand dat je wilt downloaden. We raden je aan om ze op te slaan in 1 á 2 mappen voordat je ze importeert in een layout-tool.

Let op: het importeren van meer dan 1000+ foto’s in één keer kan problemen veroorzaken dus het is beter om ze in aparte mappen te groeperen en ze in kleinere aantallen te importeren.

Met Bookwright kun je gemakkelijk foto’s importeren vanuit je bureaublad. Open je Bookwright project, selecteer de “Foto’s” en vervolgens “Foto’s toevoegen”. Kies de mappen of foto’s die je wilt gebruiken voor je project.

In Lightroom en de Blurb toevoeging voor InDesign kun je foto’s importeren via je reguliere Adobe tool workflow.

Bookify heeft een functie waarmee je foto’s direct kunt importeren vanuit Flickr, vergelijkbaar met het importeren vanuit Facebook, SmugMug, Instagram, etc. Open je project en selecteer “Foto’s ophalen” in rechterbovenhoek op je webpagina. Kies “Flickr” vanuit het menu en log in om toegang te krijgen tot je Flickr account. Houd er graag rekening mee dat het importeren van meer dan 1000+ foto’s in één keer tot problemen kan leiden. Als je meer dan 1000 foto’s hebt die je wilt gebruiken voor je boekproject, raden we je aan om ze in kleinere aantallen te importeren en ze in folders van minder dan 1000 foto’s op te slaan.

Booksmart importeert je foto’s op een vergelijkbare wijze als Bookwright. Open je Booksmart boekproject en klik “Foto’s ophalen” in het menu aan de bovenkant. Vervolgens kun je fotobestanden selecteren vanuit je bureaublad door te klikken op “Mijn computer”.