Layflat-boeken verkopen en distribueren

Printing on demand Layflat-boeken kun je alleen te koop aanbieden in de Blurb bookstore. Je kunt echter wel hetzelfde boek met een ander papiersoort verkopen via Amazon.com.

Layflat-boeken die worden opgeslagen in een magazijn via ons AFP-programma kunnen wel op Amazon.com worden verkocht. Om hier in aanmerking voor te komen dien je 100+ exemplaren van je boek af te drukken via onze afdeling Client Services.