Publication

1 abonné S’abonner
Avatar
0

Hvorfor har du brug for en mægler?

Folk antager ansætte en mægler, såsom Shearin Realty, Inc., er unødvendige og overflødige – og endnu dyrere! Denne erklæring eller udtalelse er meget langt fra sandheden. En mægler er en professionel arbejdstager der giver en værdifuld service, at ikke alle mennesker forstår. I Lande, hvor deres rolle er åbent accepteret og fuldt ud værdsat, den behandling af transaktioner går glat og med de mindste uforudsete hændelser eller problemer.

Så hvad er fordelene ved at ansætte en mægler? Her er nogle af de grunde, der vil hjælpe os med at gøre vores sind: Først og fremmest er mange ejere  og købere ikke helt klar over juridiske og tekniske krav i sælger eller køber en ejendom. Mægleren har alle kvalifikationerne til at gøre det til en af parterne. Medmindre man er villige til at gå gennem de vanskelige opgaver for gør hvad en mægler gør, at have en mægler er vejen at gå.

For det andet, en ejer vil forsøge at maksimere sin fortjeneste mens en køber vil forsøge at minimere prisen på ejendommen. En dommer, der kender den handelsværdien af en parcel eller ejendom kan give endelige behagelig pris.

For det tredje, at have en mægler, især en ekspert, vil ende gavn for begge parter i form af reduceret dokumentarfilm og relaterede involverede i titler, realty skatter og andre som ejendomsmægler Realty omkostninger allerede har system og forbindelser til at arbejde gennem disse ting med lethed.

For det fjerde, ansættelse af en mægler er den bedste måde at annoncere sin plan om at sælge eller købe en ejendom. På grund af deres forbindelser og faciliteter, mæglere er i stand til at lette salg eller erhvervelse af en ejendom. Og endelig, hver af de to parter vil reducere risikoen for at indtaste i enhver negativ, problematisk eller potentielt ulovlige transaktioner. Mæglere ved hvor hullerne er og vil hjælpe dig med at undgå dem. Shearin Realty, Inc. klart kender og forstår spillet og er klar at spille det fair og firkantet for alle interesserede.

trislaursen

Vous devez vous connecter pour laisser un commentaire.

Communauté ne sont pas disponibles dans cette langue

Centre d'aide